Scene incredibile după remiza dintre FC U Craiova și UTA Arad! Adrian Mititelu Jr ar fi sărit la bătaie cu un suporter

Scene incredibile după remiza dintre FC U Craiova și UTA Arad! Adrian Mititelu Jr ar fi sărit la bătaie cu un suporter
Sursa foto: captură video Antena Sport

Adrian Mititelu Junior, fiul patronului de la U Craiova 1948, ar fi sărit se bată cu un suporter la ieșirea din Stadionul „Ion Oblemenco”, după remiza dintre clubul din Bănie și UTA Arad, scor final 1-1, potrivit AS.ro.

Adrian Mititelu Jr ar fi sărit la bătaie cu un suporter, după remiza dintre FC U Craiova și UTA Arad

FC U Craiova, ocupanta locului 10 în acest moment, a reușit doar o remiză pe teren propriu cu UTA Arad, penultima clasată în Superligă, fiind egalată spre finalul partidei, iar rezultatul i-a nemulțumit pe olteni.

După partidă, Adrian Mititelu Jr a avut un conflict verbal cu suporter. Fiul patronului de la FC U Craiova ar fi dat să plece, moment în care fanul i-a strigat ceva care l-a făcut să își piardă cumpătul, așa că a luat-o la fugă și a încercat să sară gardul de protecție ca să se bată cu persoana respectivă, fiind ținut cu greu de jandarmii prezenți în zonă.

Adrian Mititelu Junior a avut accesul interzis pe stadioane între noiembrie 2021 și noiembrie 2022, ca parte a unei sancțiuni primite după un incident de la un meci cu Rapid, când în direcția lui Cristi Săpunaru ar fi fost aruncată o sticlă, amintește GSP.ro.

„S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, declara Adrian Mititelu Junior la acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe