Serena Williams, presată de tatăl ei să revină în circuit. Va mai juca vreodată americanca tenis?

Serena Williams, presată de tatăl ei să revină în circuit. Va mai juca vreodată americanca tenis?
Sursa Foto: Hepta.ro

Serena Williams a decis să se retragă din tenis în urmă cu 5 luni, dar a dat de mai multe ori de înțeles că nu închide complet ușa dinspre o posibilă revenire surpriză în competiții.

Serena Williams, presată de tatăl ei să joace din nou tenis

De curând, americanca a vorbit despre perioada de după US Open 2022, turneu la care și-a luat rămas bun de la sportul alb.

Astfel, într-un interviu acordat pentru CBS Morning, Serena a dezvăluit o conversație cu tatăl și primul ei antrenor, Richard Williams. Potrivit acesteia, se pare că tatăl său o presează să joace din nou, însă nu ia în calcul în acest moment o revenire în circuit.

„Tata îmi spune, Serena, mai trebuie să joci încă un Slam, încă două. Și eu îi răspund, tată, te rog, oprește-te”, a declarat aceasta, notează ziare.com.

Fostul lider WTA a lăsat să se înțeleagă că US Open 2022 a fost ultimul turneu din cariera ei. Serena Williams se bucură acum de viața personală alături de familie.

„Mă doare doar când mă uit la imagini mai vechi. În momentul ăsta aș spune că nu mai revin, pentru că mi-am dat întreaga viață tenisului până acum și e momentul să mă dedic și altor lucruri”, a explicat Serena.

Serena Williams a jucat ultimul ei meci la US Open, fiind învinsă în trei seturi de Alja Tomljanovic. Aceasta recunoaște că e dezamăgită de cum s-a încheiat disputa și, probabil, cariera ei.

„Sincer, n-am fost mulțumită deloc de cum a decurs acel meci, în special de rezultat. Eram acolo să merg mai departe, să continui să câștig, și acum îmi spun că nu îmi vine să cred că am lăsat acel meci să îmi scape din mână”, a mai declarat tenismena.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)