Sergio Ramos, NUNTĂ ca-n povești! Sute de invitați și o trupă de un MILION DE EURO! Petrecerea la care a fost TOATĂ lumea bună (VIDEO)

Sergio Ramos, NUNTĂ ca-n povești! Sute de invitați și o trupă de un MILION DE EURO! Petrecerea la care a fost TOATĂ lumea bună (VIDEO)
foto: Hepta.ro / AFP7 / Oscar J. Barroso

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid și al naționalei spaniole de fotbal, s-a căsătorit, sâmbătă, cu prezentatoarea de televiziune Pilar Rubio, în ceea ce a fost o nuntă de-a dreptul „galactică”, cu sute de invitați și care se dorea a fi „precum niciuna”, potrivit ecuavisa.com.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Așadar, celebrul cuplu spaniol și-a pronunțat „da, vrem”-ul, sâmbătă după-masă, în catedrala din Sevilla, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 400 de invitați, printre care nume grele din fotbalul mondial și alte figuri celebre din showbiz.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Luka Modric, Jordi Alba, David Beckham și Victoria sunt doar câteva dintre fotbaliștii prezenți la „nunta galactică”. Ca să fie treaba treabă, petrecerea a continuat la un local de lux unde Sergio Ramos a interzis folosirea telefoanelor mobile. Aici invitații se vor delecta cu o reprezentație live a trupei rock AC/DC, care va încasa aproximativ un milion de euro pentru concert, potrivit digisport.ro.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Marele absent de la eveniment a fost Cristiano Ronaldo, pe care Sergio Ramos nu l-a inclus pe lunga listă de celebrităţi invitate la nuntă. Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus.