Show total la Super Bowl. Americanii s-au bucurat de un meci spectaculos și de un miniconcert de cinci stele (VIDEO)

Show total la Super Bowl. Americanii s-au bucurat de un meci spectaculos și de un miniconcert de cinci stele (VIDEO)

Show total la Super Bowl-ul american. Pe lângă un meci spectaculos, cei 75.000 de spectatori s-au bucurat şi de un miniconcert de cinci stele, informează B1 TV. Coldplay şi Beyonce au ridicat fanii în picioare, iar Lady Gaga a cântat într-un mod emoţionant imnul Statelor Unite.

Britanicii de la Coldplay au ţinut capul de afiş în pauza Super Bowl-ului şi nu şi-au dezamăgit fanii. Solistul Chris Martin şi colegii săi au cântat cele mai cunoscute melodii ale formaţiei, precum „Viva La Vida” şi „Paradise” şi au făcut un spectacol colorat atât la propriu cât şi la figurat. Pe scenă au mai urcat şi Beyonce, dar şi Bruno Mars, care a ridicat stadionul în picioare.
Anterior, Lady Gaga a emoţionat întreg stadionul atunci când a interpretat imnul Statelor Unite.

Show total la Super Bowl-ul american

#DIRECT_ONE_tcyny2#

La finala cu numărul 50 a Super Bowl a rulat și un montaj cu cele mai reușite momente artistice din toate timpurile. Pe ecranele uriașe au apărut imagini cu Whitney Houston, U2, The Rolling Stones sau Michael Jackson.

Pe teren, Denver Broncos a învins Carolina Panthers cu 24 la 10, în faţa a 75.000 de spectatori şi a 190 de milioane de telespectatori. Organizatorii au cheltuit pentru acest eveniment peste 15 miliarde de dolari.