Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus

Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus
Foto: facebook.com/simonahalep

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tenismenase află în izolare acasă și spune că se simte bine, fiind în recuperare după ce s-a confruntat cu simptome ușoare ale COVID-19.

Simona Halep a fost diagnosticată cu COVID-19

”Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv la COVID-19. Mă auto-izolez acasă și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”, a anunțat Simona.

Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus

Românca, ocupantă a locului 2 în ierarhia mondială a tenisului feminin, spunea recent că încă nu a luat o decizie finală în pivința participării la sale la Australian Open.

”Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o «bulă». E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi. Totuși, dacă va fi o «bulă» precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide”, spunea Simona Halep, potrivitEssentiallysports. Următoarea ediție a Australian Open va avea loc în luna ianuarie, la Melbourne.

Simona Halep a câștigat trei trofee în 2020

În ciuda perioadei de pauză din prima jumătate a acestui an, luată în contextul pandemiei de coronavirus, în 2020, Simona Halep a câștigat trei trofee, la Dubai, Parma și Roma.

La începutul lunii octombrie, Simona a fost învinsă îmn optimile de finală ale turneului Roland Garros de poloneza Iga Swiatek.

De-a lungul carierei sale, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani,a câştigat turneele deGrand Slamde laRoland Garros(2018) siWimbledon(2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) şi una laAustralian Open(2018). A disputat şi finala Turneului Campionilor (2014).

Ea a câştigat la simplu de-a lungul carierei 22 turnee şi a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare detenisdin istoria României.