Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova în turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca românca în optimi: „Sunt foarte încrezătoare”

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova în turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca românca în optimi: „Sunt foarte încrezătoare

Simona Halep și-a luat revanșa la Roland Garros pentru anul trecut, în fața tinerei Amanda Anisimova (19 ani). Jucătoarea din România nu i-a lăsat nicio șansă adversarei. S-a impus în două seturi, cu 6-0, 6-1.

Pentru calificarea în optimile competiției, Halep este recompensată cu 189.000 de euro și 240 de puncte WTA.

„Am jucat bine, am jucat ceea ce trebuiasăjoc. Știam ceea ce trebuia săfac, ca săcâștig. Știam că trebuia să returnez bine, m-am simțit bine, mai ales că lucrurile au mers foarte bine la antrenament. Pentru mine a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, m-am pregătit pentru Europa pe zgură și mă bucur foarte mult că sunt aici.

M-am pregătit acasă, pentru a fi foarte puternică pe zgură și lucrurile merg bine. Mă simt bine pe zgură, sunt foarte încrezătoare”, a declarat Simona Halep la Eurosport.

În 2019, Anisimova a învins-o pe Halep la Roland Garros în sferturi, cu 6-2, 6-4.

Cu cine va juca Simona Halep în optimile Roland Garros 2020

În opimile turneului de Grand Slam, Halep se va duela cu poloneza Iga Swiatek (19 ani, nr 54 WTA), care a eliminat-o pe canadianca Eugenie Bouchard (168 WTA), cu 6-3, 6-2.

Simona Halep este favorită să câștige Roland Garrosul. Înainte de startul competiției, bookmakerii i-au oferit o cotă de 4,50.