Simona Halep are parte de susținerea unei foste lidere mondiale: „Sper ca lucrurile să se rezolve curând”

Simona Halep are parte de susținerea unei foste lidere mondiale: Sper ca lucrurile să se rezolve curând
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep27_

Lumea tenisului a fost dată peste cap de cazul de dopaj al Simonei Halep, care a testat pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.

Tenismena a fost suspendată provizoriu din circuitul WTA până la luarea unei decizii, însă ea are parte de susținerea unei alte jucătoare de legendă.

O fostă lideră mondială

Chris Evert este o fostă lideră mondială, ce a reușit să câștige pe parcursul carierei sale 18 trofee de Grand Slam. Sportiva a postat pe Twitter un mesaj de susținere pentru campioana din România.

„Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine. Sper ca lucrurile să se rezolve curând”, a declarat americanca, mesajul fiind foarte bine primit de fanii tenisului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)