Simona Halep, declarație îngrijorătoare pentru fani: „Va fi greu să revin unde am fost!”

Simona Halep, declarație îngrijorătoare pentru fani: „Va fi greu să revin unde am fost!
Foto: @ Simona Halep (Instagram)

Cariera Simonei Halep se află într-un puternic declin. Fostul lider mondial din tenis a căzut până pe locul 17 mondial, cea mai slabă clasare din 2013 până în prezent. După un an cu evoluții modeste și cu accidentări, jucătoarea din Constanța recunoaște că-i va fi foarte greu să revină curând în „unde a fost”.

Simona Halep a făcut cele mai recente declarații în aeroportul Otopeni, înainte de a pleca la turneul din Rusia. Ea a declarat că se simte bine și că este nerăbdătoare să joace la Moscova, dar încă nu se gândește la câștigarea unui trofeu.

„E greu să mă gândesc la un trofeu acum pentru că am pierdut foarte mult anul acesta . Ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost”, a declarat Simona Halep, la plecarea spre Moscova.

De asemenea, fostul lider mondial a precizat că îndrăgește capitala Rusiei și pleacă emoționată la drum.

„Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a mai transmis Halep.

Cariera Simonei Halep, într-un puternic declin

Din punct de vedere sportiv, Simona Halep trece printr-o perioadă nefastă. La Indian Wells a fost eliminată în turul al treilea, de numărul 100 mondial. În prezent, sportiva româncă ocupă locul 17 în clasamentul WTA.

În opinia lui Dumitru Dragomir, sportiva în vârstă de 30 de ani ar trebui să se retragă din tenis, pentru a se ocupa de familie, dar și de afaceri.

„Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a declarat fostul președinte, pentru Prosport.

Ultima oră
13:02 - Florin Cîțu, despre situația din energie: Orice măsură trebuie să se aplice unitar tuturor participanților în economie și nu trebuie să se ia niciun leu de la investiții. PNL, de acord cu orice reducere a poverii fiscale dacă e unitară (VIDEO)
13:00 - Lucian Bode: Tragedia din Bolintin-Vale a scos la iveală încă o dată putregaiul unui sistem care s-a degradat în ultimii 30 de ani. Voi continua să dispun măsuri care să ducă la o curățenie în propria noastră ogradă
12:31 - Vulcanul subacvatic Tonga a provocat un tsunami (video)
12:31 - Schimbări în serialul Adela. Un nou personaj, surpriza sezonului 3 de la Antena 1. Cine este și ce rol va juca (FOTO)
12:14 - Jaqueline Cristian, a doua româncă în turul II de la Australian Open 2022. Victorie la pas cu Greetje Minnen, locul 84 mondial
12:07 - Eugen Tomac: Fuziunea cu PNL nu există la ora actuală pe agenda PMP / Niciodată nu am negociat funcții pentru mine în numele partidului / Majoritatea liderilor au decis că se impune un nou congres
12:02 - Fuego, atac dur la adresa românilor: „Cultura unui popor nu e un moft, e o necesitate”
11:56 - Cristian Diaconescu: Gruparea condusă de Eugen Tomac a încercat în mod abuziv preluarea conducerii PMP. Mi-a blocat accesul pe pagina de Facebook a partidului
11:46 - Unde se grăbea polițistul atunci când a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni. Noi detalii din anchetă (VIDEO)
11:40 - Un tânăr de origine română a murit după ce a căzut de la etajul 9, în Rusia. Băiatul era campion la CS:GO