Simona Halep, escapadă de vis în Portofino. Primele imagini din vacanța romantică alături de viitorul soț

Simona Halep, escapadă de vis în Portofino. Primele imagini din vacanța romantică alături de viitorul soț
Simona Halep alături de Toni Iuruc, în timpul vacanței în Portofino / Colaj foto: Instagram

Simona Halep și logodnicul ei se bucură de momente de neuitat, în timpul unei vacanțe romantice în Portofino. Deși a ratat toate turneele majore din mai și până acum, din cauza accidentării la gambă, sportiva a reușit să compenseze totul în plan personal.

Astfel, Halep și Toni Iuruc au petrecut momente speciale în Portofino, alături de prieteni. Simona și Toni au plecat în vacanță alături de fratele sportivei și Luminița, cumnata acesteia.

Foto: Instagram: Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță romantică în Portofino

Sportiva și logodnicul ei s-au fotografiat împreună și s-au bucurat de momente cu totul și cu totul romantice. Simona și Toni s-au caza la un cunoscut hotel din regiune, Splendid Blemond.

Foto: Instagram: Simona Halep

Cazare pornește de la câteva mii de euro, iar locația este una frecventată de vedetele de peste ocean, dar și de starurile de pe social media.

Simona Halep a postat o serie de imagini în mediul online, iar fanii nu au ratat ocazia să îi aprecieze fotografiile.

Simona Halep, logodită cu Toni Iuruc

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc.

”E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă)și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit digisport.ro.

Foto: Instagram: Simona Halep

”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan(n.r. – despre planurile de nuntă).Așa am zis?(n.r. – râde, despre copil). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai spus Simona Halep.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019.

Foto: Instagram: Simona Halep