Simona Halep, încurajată de către Nadia Comăneci, după accidentare. Mesajul „Zeiței de la Montreal” (FOTO)

Simona Halep, încurajată de către Nadia Comăneci, după accidentare. Mesajul „Zeiței de la Montreal (FOTO)

Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei Halep, care s-a accidentat la gambă, la turneul pe zgură de la Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber.

„Zeița de la Montreal” și-a exprimat gândurile printr-o postare publicată pe Twtitter. „Refacere rapidă!” i-a transmis Nadia Comăneci Simonei Halep.

Simona Halep, cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep se află în România, sub supravegherea medicilor. Fostul 1 WTA speră să se recupereze cât mai rapid, pentru a fi aptde joc, la Jocurile Olimpice și Wimbledon.

„După zece ani în care joc săptămână de săptămână la același nivel, probabil și uzura și-a spus cuvântul.

Chiar îmi revenisem după Madrid și mă simțeam bine și fizic, și ca tenis. Angie (n.r. – Angelique Kerber) este o fată deosebită, ne înțelegem foarte bine, deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos cu mine și îi mulțumesc pentru asta.

Eu mereu sper și cred că totul e posibil, dar nu mă voi grăbi, pentru că este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă. Medicii mi-au spus că o să fie bine și că o să mă recuperez.

Este o perioadă destul de lungă, pot să îmi revin total. De la zi la zi vreau să văd și după o să spun ceva mai clar. Am mai spus acest lucru, este foarte important și chiar îmi doresc (n.r. – o medalie olimpică)”, a declarat Halep, la revenirea în țară.