Simona Halep: Multă lume îmi spunea când eram copil că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat și mi-am urmat doar visul

Simona Halep: Multă lume îmi spunea când eram copil că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat și mi-am urmat doar visul

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, miercuri, după meciul cu Victoria Azarenka, că multă lume i-a spus atunci când era mică că nu poate evolua la cel mai înalt nivel din cauză că este mică de înălțime, dar ea nu a ascultat şi şi-a urmat visul.

„Îmi pare rău să-ţi spun asta, dar nu eşti înaltă ca alte jucătoare. Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poţi să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuşi în acest sport»?”, i-a spus Simonei un report japonez, după victoria româncei în sferturile de finală ale US Open.

„Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis şi am avut familia mea alături de mine susţinându-mă tot timpul. Am ştiut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, aşa că iată-mă aici şi sunt fericită că am reuşit să ajung unde sunt în prezent şi în semifinalele acestui turneu de Grand Slam”
, a răspuns Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului. (Detalii AICI)

În semifinale, românca o va întâlni pe pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.