Simona Halep revine! Declarațiile sportivei, la plecarea spre primul turneu, după accidentarea de la Roma

Simona Halep revine! Declarațiile sportivei, la plecarea spre primul turneu, după accidentarea de la Roma

Simona Halep revine pe terenul de tenis, după ce s-a recuperat, în urma accidentării suferite la Roma, în luna mai. Prima competiție pentru româncă este turneul de la Hamburg, înainte de Wimbledon.

Fostul lider mondial a oferit o primă reacție, înainte de plecarea în Germania.

„De obicei, nu sunt în această perioadă acasă, dar din păcate, anul acesta m-am accidentat. Nu pot nici să mă antrenez, pentru că accidentarea este încă la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare, pentru că mușchiul încă nu s-a sudat.

Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele, pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc. Mi s-a părut imposibil ca, stând la retur, să se poată întâmpla o ruptură musculară.

Chiar am avut două. Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase”, a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

Simona Halep, campioană en-titre la Wimbledon

Finalele Wimbledon de luna viitoare se vor juca la capacitate maximă.Guvernul Regatului Unit a confirmat că accesul va fi extins la mai multe evenimente, ca parte dintr-o serie de evenimente-pilot.

În Marea Britanie, noua fază de relaxare a restricțiilor a fost amânată cu patru săptămâni, din cauza creșterii numărului de cazuri asociate cu varianta Delta a SARS-CoV-2.

Câștigătoarea din 2019, Halep, nu a avut șansa de a-și apăra trofeul în 2020, când Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Simona Halep revine în tenis după o perioadă fastă din punct de vedere personal. Sportiva a acceptat cererea îmn caăsătorie a lui Toni Iuruc. Data nunții nu a fost încă anunțată.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)