Simona Halep s-a vindecat de COVID-19: Mulțumesc echipei de la ”Matei Balș” pentru întreg suportul

Simona Halep s-a vindecat de COVID-19: Mulțumesc echipei de la ”Matei Balș” pentru întreg suportul
Foto: Simona Halep / Facebook

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat luni, pe Twitter, că s-a vindecat de COVID-19. Jucătoarea de tenis a fost testată pozitiv cu coronavirus la finele lunii trecute.

UPDATE, 9 noiembrie, ora 15.19: Într-o postare pe Facebook, Simona Halep a ținut să mulțumească personalului medical de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

„Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada”, a scris jucătoarea de tenis, pe rețeaua socială.

Ea a atașat și o fotografie în care apare alături de mai multe cadre medicale ale spitalului, echipate special pentru tratarea pacienților COVID-19:

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a vindecat de COVID-19

„100% recuperată”, a scris Simona Halep, luni dimineață, pe Twitter.

Darren Cahill, antrenorul ei, a comentat: „Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonului”.

„Pentru prima dată în viaţa mea, sunt superfericită să încep”, a răspuns ea.

Pe 31 octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”, a scris ea, pe Twitter, la acea vreme.

„Nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. (…) Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a susținut apoi Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep.

După Roland Garros, Halep a decis nu mai evolueze la niciun turneu în acest an.

Și jucătoarea de tenis Ana Bogdan a fosttestată pozitiv cu coronavirus

Săptămâna trecută a fost confirmată cu SARS-CoV-2 și Ana Bogdan.

Jucătoarea de tenis s-ar fi infectat de la iubitul ei, campionul național de raliuri Simone Tempestini, depistat și el pozitiv.

„Cam așa voi arăta și eu în următoarele 14 zile. Însă la mine nu părul este așa răvășit (sau poate si el în unele zile), ci respirația este… Și mușchii sunt puțin afectați. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede și voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați”, a scris Ana Bogdan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu o fetiță răcită.