Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, în turul 1 la Roland Garros 2020. Românca a câștigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, în turul 1 la Roland Garros 2020. Românca a câștigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a învins-o duminică pe jucătoare de origine spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 70 în ierarhia mondială, înturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe arena Philippe Chatrier,cea mai mare din complexul de la Paris. Halep și Tormo s-au întâlnit pentru prima dată în carieră, într-un meci de tenis.

Chiar dacă meciul aavut un început destul de dificil pentru Halep, aceastaa atacat din ce în ce mai bine și a câștigat zece game-uri la rând. A fost 6-4, 6-0 pentru româncă, după o oră și 23 de minute de joc.

Cum s-a jucatpartida dintre Halep și Tormo, în turul 1 de la Roland Garros

Al doilea set

6-0 Simona Halep se califică în turul 2

5-0. Din nou break pentru Halep.

4-0. Continuă seria Simonei.

3-0. Simona face din nou break.

2-0. Simona își face serviciul, deși adversara a avut mingi de break.

1-0. Simona face un nou break.

Primul set

6-4. Simona Halep își face serviciul și închide primul set.

5-4. Simona face break.

4-4. Simona își face în cele din urmă serviciul.

3-4. Simona face break din nou.

2-4. Simona își pierde din nou serviciul

2-3. Rebreak Halep.

1-3. Tormo face break.

1-2. Un nou game pentru iberică.

1-1. Simona răspunde imediat.

0-1. Tormo câștigă primul game.

Simona Halep împlinește 29 de ani, duminică,27 septembrie

Cu puțin timp înainte de a intra pe teren, Simona Halep a vorbit despre emoțiile pe care le avea, mai ales din prisma faptului că astăziîmplinește 29 de ani.

Astăzi este o zi specială din multe motive, nu numai din prisma faptului că îmi sărbătoresc ziua de naștere, dar și pentru că suntem binecuvântați să practicăm sportul pe care îl iubim într-un an atât de dificil pentru toți.Roland Garros va avea întotdeauna un loc important în inima mea, și să joc astăzi pe noua arenă, într-un astfel de an, este ceva de reținut pentru totdeauna.Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și să ne bucurăm de această zi cât de mult putem!”,a declarat campioana, potrivit GSP.ro.

Pe cine va înfrunta Simona Halep în turul 2

După ce s-acalificatîn turul 2 de la Roland Garros 2020, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Irina Begu și Jil Teichmann. Pe Irina a mai înfruntat-o de șapte ori și a învins-o de fiecare dată. A pierdut un singur set în fața ei, la Madrid. A fost chiar 6-0 pentru Begu în acel set, dar Simona se impunea în decisiv cu 6-1. În schimb, pe jucătoarea din Elveția nu a mai înfruntat-o niciodată de-a lungul carierei.

Cine esteSara Sorribes Tormo

Sara Sorribes Tormo este o jucătoare spaniolă de23 de ani, componentă a echipei deFed Cup a Spanieiși o bună jucătoare de dublu.Situată pe locul 70 în ierarhia mondială, Sara nu a câștigat în carieră vreun turneu WTA și a atins cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA în iunie 2019, locul 64.