Sport extrem la 100 de ani. Un veteren și-a sărbătorit centenarul într-un mod inedit: a sărit cu parașuta (VIDEO)

Sport extrem la 100 de ani. Un veteren și-a sărbătorit centenarul într-un mod inedit: a sărit cu parașuta (VIDEO)

Un veteran al celui de-al Doilea Război mondial şi-a sărbătorit centenarul într-un mod inedit. Britanicul Verdun Hayes a ales să aniverseze 100 de ani de viaţă cu o săritură cu paraşuta de la peste 3 mii de metri altitudine. Bătrânul a revenit cu bine la sol şi încântat de experienţă, a continuat sărbătoarea alături de cei dragi.

Veteranul de război, care a luat parte la Debarcarea din Normandia din cel de-al Doilea Război Mondial, a demonstrat că a rămas un dur şi la 100 de ani şi s-a hotărât să sară altături de nepoţi cu paraşuta. În clip se poate observa cum acesta este puţin speriat în momentul săriturii din avion, dar începe treptat să se bucure de moment când ajunge să plutească în aer.

Săritură cu parașuta la 100 de ani

#DIRECT_ONE_oet8k6#

Prin săritura realizată cu ocazia centenarului, Verdun Hayes, nu doar s-a distras de minune, dar a profitat de ocazie pentru a strânge bani pentru o organizaţie de caritate şi a devenit cel mai vârstnic om din Marea Britanie care să sară cu paraşuta. În cazul în care va repeta peste un an această ispravă, bătrânul ar putea stabili un nou record mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)