Sportivii români aflați la Olimpiadă ar putea intra în silenzio stampa în semn de protest față de jignirile lui Mircea Badea și Victor Ciutacu

Sportivii români aflați la Olimpiadă ar putea intra în silenzio stampa în semn de protest față de jignirile lui Mircea Badea și Victor Ciutacu

Jurnalistul Cătălin Tolontan, acreditat la Jocurile Olimpice, anunță pe blog că sportivii români aflați la Londra ar putea intra în silenzio stampa în semn de protest față de jignirile aduse Alinei Dumitru de jurnaliștii trustului Intact – Mircea Badea și Victor Ciutacu.

“Luăm în calcul și intrarea în silenzio stampa a întregului lot, dar, pe de altă parte, știm că nu toți jurnaliștii au treabă cu ce s-a întîmplat și n-am vrea să-i lovim pe nedrept”, a declarat unul dintre campionii români pentru Gazeta Sporturilor.

De asemenea, Tolontan anunță că marți COSR va reacționa pe acest subiect. Iar despre Alina Dumitru, Tolontan spune: „De două zile, ea are momente de lacrimi și e supărată în loc să se bucure pentru medalie.

Vezi AICI jignirile fără precedent aduse Alinei Dumitru de Badea și Ciutacu.

Vezi AICI ce crede Ciutacu despre incident.

Vezi aici ce crede Badea despre incident.

Vezi AICI mesajele primite de Alina Dumitru după ce a fost jignită de cei doi.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)