Starea de spirit a brazilienilor, la înălțime înainte de sfertul cu Croația de la CM 2022. Râsete și panică la conferința lui Vinicius, întreruptă de o pisică (VIDEO)

Starea de spirit a brazilienilor, la înălțime înainte de sfertul cu Croația de la CM 2022. Râsete și panică la conferința lui Vinicius, întreruptă de o pisică (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Marcio Machado

Echipa națională a Braziliei a strălucit în mai toate partidele jucate până acum la Cupa Mondială din Qatar 2022, iar starea de spirit a latinoamericanilor este la înălțime. O dovedește și atmosfera din conferința de presă susținută de Vini Jr, care a fost întrerupt de un „oaspete” surpriză în timp ce discuta cu presa.

Conferința lui Vinicius de la CM 2022, întreruptă de o pisică

Vinicius Junior (22 de ani), un om de bază în selecționata lui Tite, susținea o conferință de presă la Doha, înaintea sfertului de finală cu Croația, când o pisică a sărit pe masă și s-a așezat în fața ofițerului de presă, stârnind râsetele celor prezenți în sală.

Ofițerul de presă a luat pisica de masă și a aruncat-o pe jos, iar gestul său ușor brutal a fost sancționat de o parte din jurnaliști și de utilizatorii rețelelor sociale, însă animalul nu a pățit nimic și totul s-a terminat cu bine.

Brazilia, câștigătoarea unei grupe din care au mai făcut parte Elveția, Camerun și Serbia, se pregătește de sfertul de finală cu Croația, programat să se desfășoare vineri, pe Education City Stadium din Al Rayyan, de la ora 17.

Selecao a fost învinsă o singură dată în cele patru meciuri de până acum. S-a întâmplat în ultima etapă a grupelor, 0-1 împotriva selecționatei din Camerun, într-o partidă care n-a mai contat în ecuația calificării din Grupa G, din care au mers mai departe Brazilia și Elveția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene