Steaua a bătut palma cu PAOK pentru transferul lui Varela. Cât a încasat clubul pe căpitanul roş-albaştrilor

Steaua a bătut palma cu PAOK pentru transferul lui Varela. Cât a încasat clubul pe căpitanul roş-albaştrilor
Foto: sport.ro

Conducerea Stelei a bătut palma cu grecii de la PAOK, joi dimineață, pentru transferul căpitanului roş-albaştrilor, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a confirmat că cele douăpărți au fost de acord, chiar dacă suma de 1,4 milioane de euro este destul de mică, ținând cont de prestaţiile internaţionalului din Insulele Capului Verde.

Cu toate acestea, Steaua trebuie să accepte această ofertă, pentru că fotbalistul a intrat în ultimul an de contract.

Mai mult, cele două părți se puseseră de acord asupra mutării încă de săptămâna trecută, când Becali acceptase o ofertă de 1 milion de euro, plus fundaşul Dimitrios Chatziisaias. Acesta nu a vrut să vină, iar în ultimele zile s-a discutat despre noii termeni ai transferului.

„L-am vândut pe Varela la PAOK, am luat 1,4 milioane de euro. Acum jumătate de oră am discutat ultimele detalii. Au vrut să ne dea 1 milion şi un jucator, ăla nu a vrut să vină, aşa că am negociat 1,1 milioane acum şi în fiecare an din contract câte 100.000 de euro”,a declarat Gigi Becali.

„Căutăm acum fundaş central, ne uităm în România. Nu sunt xenofob, dar nu am avut noroc de jucători străini până acum. Îi las pe MM şi Reghe să aducă pe cine vor ei",a mai spus Becali.

Varela a ajuns la Steaua în toamna anului 2013, când bucureștenii au plătit atunci 1,25 milioane de euro pentru serviciile fundaşului.