Steaua învinge FCM Tg. Mureș cu 1-0. Roș-albaștrii la o victorie distanță de Europa League

Steaua învinge FCM Tg. Mureș cu 1-0. Roș-albaștrii la o victorie distanță de Europa League
Foto: gsp.ro

Steaua București a învins în Ghencea cu 1-0 pe FCM Tg. Mureș, cu golul înscris de Dică din lovitură de la 11 metri, în minutul 25.

După o luptă surdă la mijlocul terenului și pe fondul unui început de meci dominat steril de roș-albaștrii, în minutul 25, Dică a transformat un penalty, acordat pentru un fault în suprafața de pedeapsă la Szekely.

În minutul 31, același Dică a irosit o mare ocazie de gol, când a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat și pe acesta și a tras în plasa laterală.

Finalul primei reprize aduce și primele faze de poartă petru Tg. Mureș, când mai întâi Vagner și apoi Zaharia nu au reușit să îl bată pe Tătărușanu.

Repriza a doua a fost lipsită de faze notabile deși, în minutul 80, Martinovici, intrat în repriza a doua la Steaua în locul lui Iliev, a fost eliminat după un fault dur la portarul oaspeților.

Pentru a avea asigurată o participare în Europa League, Steaua are nevoie de o victorie în ultima etapă cu CFR Cluj sau de un rezultat pozitiv în finala Cupei României, pe care o va disputa în compania echipei Dinamo București.