Stefano Pioli, întrebat dacă îl trece pe Ciprian Tătărușanu pe banca de rezerve la AC Milan

Stefano Pioli, întrebat dacă îl trece pe Ciprian Tătărușanu pe banca de rezerve la AC Milan
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Lisa Guglielmi

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a devenit opțiunea numărul unu pentru poarta celor de la AC Milan după accidentarea titularului Mike Maignan (27 de ani), din luna septembrie a anului trecut.

Tătărușanu a ajuns la 100 de meciuri în Serie A

Rezultatele slabe ale celor de la AC Milan au fost puse și pe seama lui Ciprian Tătărușanu, care a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri.

La conferința de presă dinaintea partidei cu Sassuolo, antrenorul Stefano Pioli a fost întrebat dacă se gândește să titularizeze un alt portar, în locul românului, iar tehncianul a răspuns imediat.

„Adversarii noștri trag foarte mult, au ocazii importante și devine greu astfel și pentru portar. Întreaga echipă trebuie să se apere mai bine. (n.r. dacă Devis Vasquez va fi titularizat în locul lui Ciprian Tătărușanu) Pe Vasquez nu-l văd încă pregătit să joace”, a spus Pioli, citat de Digisport.

Duelul dintre AC Milan și Sassuolo va avea loc duminică, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 2

Titularizat contra celor de la Lazio, Tătărușanu nu a putut face prea multe la cele patru goluri încasate. Cu toate acestea, portarul român a avut un motiv de bucurie după partida disputată marți, asta deoarece a bifat meciul cu numărul 100 în Serie A.

„Tătă” a ajuns prima dată în Italia în anul 2014, atunci când Fiorentina l-a cumpărat de la FCSB. Ulterior, goalkeeper-ul a evoluat pentru Nantes și Lyon, însă a revenit în Peninsulă în toamna anului 2020, la AC Milan.

În total, Tătărușanu a strâns 100 de prezențe în Serie A, 19 pentru AC Milan și 81 pentru Fiorentina.

Urmăriți B1TV.ro și pe