„Șumudică m-a pupat de 100 de ori”. Denis Alibec, cadou SUPERB pentru Astra la ultimul meci în tricoul giurgiuvenilor

„Șumudică m-a pupat de 100 de ori”. Denis Alibec, cadou SUPERB pentru Astra la ultimul meci în tricoul giurgiuvenilor
Foto: DigiSport.ro

Denis Alibec le-a făcut un cadou colegilor săi la ultimul meci în tricoul Astrei.

Atacantul, care va ajunge la Steaua, a marcat singurul gol al partidei cu Gaz Metan Mediaș, și a adus, astfel, cele trei puncte echipei antrenată de Marius Șumudică.

După ce a fost premiat la începutul jocului și felicitat pentru activitatea sa în cadrul clubului giurgiuvean, Denis Alibec și-a luat la revedere în cel mai frumos mod posibil de la Astra.

Acesta le-a urat succes foștilor săi colegi în meciurile viitoare din campionat și se bucură că a putut fi de folos la acest club.

“Mă bucur că i-am ajutat să vină aproape de play-off. Merită să fie acolo sus și să se bată la campionat. Asta e viața. Mergem înainte. Mă bucur de perioada pe care am petrecut-o aici, cea mai frumoasă din viața mea.

Sper să continue și la Steaua. Lui Budescu depinde daca îi dă nea Gigi banii. Îmi pare rău că nu pot juca cu ei în primăvara europeană, dar sper să ajung cu Steaua în Champions League. Sper să mă integrez bine la Steaua. Dacă vine și Budescu, nu vor fi probleme. E greu sa îmi iau la revedere de la Șumudică, m-a pupat de 100 de ori”, a spus Alibec la Digi Sport.