„SCLAVII LUI DRAGNEA!” Noi scene de luptă în România, provocate de jandarmi: Aceștia au GAZAT un grup de suporteri din Craiova (VIDEO)

SCLAVII LUI DRAGNEA! Noi scene de luptă în România, provocate de jandarmi: Aceștia au GAZAT un grup de suporteri din Craiova (VIDEO)

Au fost scene incredibile în faţa stadionului Extensiv din Craiova după ce fanii echipei de fotbal patronată de Adrian Mititelu s-au bătut cu jandarmii pentru că le-a fost interzis accesul la meciul de Liga 3 cu CS U Craiova II, echipa secundă a clubului care se declaraă continuatorul Universităţii Craiova.

Jandarmii au făcut uz de gaze lacrimogene pentru a opri fanii care voiau să intre la meci, în timp ce aceştia scandau „Sclavii lui Dragnea” sau mesaje anti PSD.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“NE GAZEAZĂ CA SĂ NU INTRĂM PE STADION. La o încercare de a forța intrarea, Jandarmeria ne-a împrăștiat cu gaze. În propriul oraș nu avem voie să ne susținem echipa. Bilete s-au vândut doar celor care au abonamente la CSU și, din câte înțeles doar 300 au fost date către galeria noastră”, au postat suporterii FC Universitatea Craiova pe Facebook.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rivalitatea dintre suporterii CSU Craiova şi FCU Craiova este una foarte mare deoarece ambele echipe se consideră continuarea Universităţii Craiova.