Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)

Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)
Foto: Facebook @ Vasile Dîncu

Suporterii lui CSA Steaua și-au exprimat nemulțumirea față de situația echipei încă de la primul meci jucat în actualul sezon din Liga 2, iar unul dintre cei vizați de nemulțumirea ultrașilor a fost chiar ministrul Apărării, Vasile Dîncu, căruia i-au cerut demisia.

„Roș-albaștrii” au ratat promovarea în sezonul trecut cu toate că se clasaseră pe loc de baraj și, cel puțin deocamdată, nu au drept de promovare nici în actuala stagiune. În aceste condiții, ultrașii au transmis mesaje clare conducerii la partida disputată marți seară pe Stadionul Ghencea, împotriva lui Metaloglobus, scor final 1-1.

Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia și lui Vasile Dîncu

Mai multe grupuri din Peluza Sud s-au adunat la Tribuna I și au protestat la adresa conducerii. În unul dintre mesaje, fanii au cerut mai multe demisii, iar unul dintre cei vizați a fost ministrul Vasile Dîncu.

Au existat și mesaje mai amenințătoare: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi / Ori vă faceți treaba, ori va fi război”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)