Suporterii marocani au făcut dezastru pe străzile Spaniei, după calificarea istorică în sferturile Cupei Mondiale. Poliția spaniolă a intervenit în forță (VIDEO)

Suporterii marocani au făcut dezastru pe străzile Spaniei, după calificarea istorică în sferturile Cupei Mondiale. Poliția spaniolă a intervenit în forță (VIDEO)
Foto: captură video B1 TV / Twitter @ Puntual24h

Meciul dintre Spania și Maroc de la Cupa Mondială din Qatar, încheiat cu calificarea selecționatei nord-africane în sferturile competiției, s-a soldat cu manifestări violente. Fanii marocani au făcut dezastru pe străzile din Regatul iberic și doar intervenția forțelor de ordine a reușit să calmeze mulțimile furioase, a relatat Ștefan Pășcuță, miercuri dimineață, la Știrile B1 TV.

Optimea de finală dintre Maroc și Spania a fost tranșată la loviturile de departajare, după 0-0 în 120 de minute, cu selecționata nord-africană calificându-se în premieră în sferturile Cupei Mondiale.

Haos pe străzile Spaniei după calificarea Marocului în sferturile Cupei Mondiale

Suporterii marocani au sărbătorit victoria cu violență. Au ieșit pe străzile Spaniei în grupuri mari, înarmați cu materiale pirotehnice pe care le-au folosit să se apere de oricine a încercat să îi oprească.

Mai multe echipaje ale poliției spaniole au intervenit în forță pentru a calma spiritele, însă fanii Marocului nu s-au lăsat alungați prea ușor.

Într-un final, forțele de ordine au fost nevoite să folosească tunuri cu apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene