Suporterii rapidişti au ieşit din greva foamei după opt zile

Suporterii rapidişti au ieşit din greva foamei după opt zile

Suporterii rapidişti care au intrat în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu au renunţat la protest, joi, la opt zile de la începutul manifestării lor.

„În această noapte, 15.08.2013, noi, cei 19 grevişti aflaţi pe gazonul din Giuleşti, am luat decizia de a înceta protestul, respectiv greva foamei. Această masură a fost luată dupa ce în urma discuţiilor avute s-a ajuns la concluzia că durerile fizice, starea psihică precum şi nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei în care ne angajaserăm. Un obiectiv a fost atins, şi anume de a trage la răspundere pe unul din capii responsabili (n.r. – demisia lui Dumitru Costin din Comitetul Executiv al FRF) de această mascaradă la care am fost obligaţi să participăm”, se arată într-un comunicat al fanilor, publicat pe contul de Facebook al Ligii Suporterilor Rapidişti, potrivit Mediafax.

Pe timpul grevei, opt dintre rapidiști au fost transportați la spital cu ambulanța din cauza problemelor medicale.Cu toate acestea, fanii susţin că nu regretă niciun moment decizia de a intra în greva foamei.

„Am fost numiţi fanatici, inconştienţi, nebuni sau derbedei, însă nimic din toate astea nu ne-au adus în inimi nici cea mai mică urmă de regret pentru faptul că ne-am pus în joc sănătatea. Iubirea pentru Rapid a fost singura care ne-a purtat către acest deznodamant fericit. Noi suntem rapidişti şi nu vom accepta niciodată înfrângerea Rapidului pe căi nedrepte, aşadar este deja o certitudine că vom fi mereu prezenţi la datorie”, se arată în încheierea comunicatului LSR.

Tags: