Surpriză pentru steliști la ultimul antrenament înainte de plecarea în Turcia. Aceștia au fost vizitați de 20 de copii de la Școala Socială de Fotbal Real Madrid (FOTO)

Surpriză pentru steliști la ultimul antrenament înainte de plecarea în Turcia. Aceștia au fost vizitați de 20 de copii de la Școala Socială de Fotbal Real Madrid (FOTO)
Foto: Facebook

Reghecampf și jucătorii săi au avut parte de o surpriză la antrenamentul de dumică. Aceștia au fost vizitați de 20 de copii de la Școala Socială de Fotbal Real Madrid.

Micuții provin din familii foarte sărace și mare le-a fost bucuria când s-au întâlnit cu campionii României.

Steaua a făcut ultima ședință de pregătire înaintea deplasării  în cantonamentul din Turcia.

„Înaintea antrenamentului fizic,  Reghecampf și jucătorii campioanei i-au primit în vizită pe copiii de la Școala Socială de Fotbal Real Madrid. Zeci de glasuri de copii au inundat sala de protocol din complexul unde campioana își programase ședința de pregătire, dialogurile dintre micuți și fotbaliștii lui Reghecampf fiind savuroase”, se anunță în comunicatul remis B1.

Chipciu, Varela, Toșca, Stanciu și ceilalți jucători au vorbit cu copiii, le-au dat autografe, iar la final au făcut o poză de grup care să le amintească viitorilor fotbaliști de vizita lor la Steaua.

”Ne-am bucurat că am reușit să îi facem fericiți pe acești copii. Știm că viața lor nu este una dintre cele mai bune, știm că situația de acasă este una dificilă și că proiectul Școlii Sociale de Fotbal Real Madrid încearcă să le dea o șansă. I-am încurajat și vom încerca să le oferim sprijin ori ce câte ori putem”, a declarat Alin Toșca, fundașul campioanei, după întâlnirea cu copiii.

”A fost o experiență deosebită pe care puțini copii o au în România. Îi mulțumim domnului Reghecampf și jucătorilor pentru că prin gestul lor de astăzi chiar au făcut niște copii fericiți!”, a spus Ania Nedelcu, director PR&Fundraising la Fundația Dezvoltarea Poparelor

Școala Socială de Fotbal Real Madrid este un proiect prin care 45 de copii între 6 și 15 ani, din familii foarte sărace, sunt sprijiniți prin sport  și prin metodologia pusă la dispoziție de Fundația Real Madrid să nu abandoneze școala și să se dezvolte din toate punctele de vedere astfel încât să aibă cu adevărat o șansă pentru a reuși.

Toți cei care vor să ajute pot trimite pentru donații un sms de 2 euro la numărul 8834, se mai arată în comunicat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:25 - Cantități record de gaze importate de Republica Moldova din România, pe la Ungheni
14:21 - Germania și Luxemburg amenință că vor bloca aderarea Croației la Schengen dacă nu intră și România, și Bulgaria (VIDEO)
14:12 - Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
14:11 - Bărbat căutat de autoritățile din Italia, prins în România: acesta și-a împușcat concubina și a ars trupul neînsuflețit în interiorul unei maşini pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria
14:00 - Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Qatar
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane”
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal