Surpriză uriașă la Australian Open: Numărul 1 mondial, Andy Murray, a fost eliminat în optimi

Surpriză uriașă la Australian Open: Numărul 1 mondial, Andy Murray, a fost eliminat în optimi

Ziua a șaptea a turneului de Grand Slam de la Australian Open a produs o nouă mare surpriză. Numărul 1 mondial, Andy Murray, a fost eliminat în optimi de către Mischa Zverer. Această înfrângere surpriză vine la puțin timp după ce și numărul 2 și câștigătorul de anul trecut, Novak Djokovic, a pierdut în turul 2 cu Denis Istomin.

Andy Murray a fost învins de numărul 50 mondial Mischa Zverer cu scorul de 5-7 7-5 2-6 4-6 într-un meci care a durat mai bine de trei ore și jumătate. În sferturi, Zverer îl va întâlni pe câștigătorul meciului dintre Kei Nishikori și Roger Federer.

După elimininarea celor doi favoriți principali pentru câștigarea turneului de la Melbourne, toată atenția se va concentra pe favoritul numărul 5Kei Nishikori care are un meci extrem de greu în optimi cu Roger Federer, câștigător al 17 turnee de Grand Slam în carieră. Printre numele mari rămase în turneu se mai află Stan Wawrinka, câștigător de 3 Grand Slamuri și număr 4 mondial, sau Rafael Nadal, cu un palmares de 14 Grand Slamuri. De asemenea, un al jucător ce trebuie luat în considerare pentru câștigarea turneului este și numărul 3 mondial, Milos Raonic, semifinalist la Australian Open cu un an în urmă.

Urmăriți B1TV.ro și pe