Suspendarea Simonei Halep se prelungește. Sportiva ar putea să nu se mai întoarcă niciodată pe terenul de tenis

Suspendarea Simonei Halep se prelungește. Sportiva ar putea să nu se mai întoarcă niciodată pe terenul de tenis
Sursa Foto: Hepta.ro

Simona Halep ar putea să nu se mai întoarcă niciodată pe terenul de tenis. Deși este dornică să revină în competiții, mai are de așteptat din cauza faptului că Sport Resolutions a decis să decaleze audierea în cazul procesului pentru dopaj. Tribunalul independent va analiza din nou suplimentele luate de Halep, pentru a vedea dacă acestea chiar erau contaminate cu o substanță interzisă.

Dacă nu va fi nevinovată în următorii doi ani, Simona se va retrage aproape sigur din tenis, potrivit afirmațiilor făcute de jurnalistul Dragoș Suciu la Liga Digi Sport, scrie spotmedia.ro.

Simona Halep pledează nevinovată

Simona Halep afirmă că este nevinovată și continuă să afirme că sursa de contaminare au fost  suplimentele nutritive recomandate de un contract semnat de WTA. Tribunalul independent de la Londra a primit recent mostre parțial sigilate din suplimentele nutritive contaminate pe care le folosea Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)