Tadici, în centrul unui nou scandal: Şi-a bruscat eleva de 21 de ani (VIDEO)

Tadici, în centrul unui nou scandal: Şi-a bruscat eleva de 21 de ani (VIDEO)

Gheorghe Tadici, cunoscut pentru comportamentul agresiv la adresa jucătoarelor, este în mijlocul unui nou scandal după un meci de campionat.

Tadici, în centrul unui nou scandal

Într-o altă partidă de campionat, Zalău – Râmnicu Vâlcea (21-20), victoria echipei lui Tadici a fost umbrită de o nouă agresiune a antrenorului la adresa unei jucătoare. Scena a ieşit la iveală la trei zile după meci, după o postare de pe contul de Facebook „Handbal Feminin“.

În imaginile difuzate în timpul partidei se vede cum Tadici o bruschează pe Alexandra Vrabie, o ceartă şi apoi o trimite spre banca de rezerve.   Deşi comportamentul antrenorului merita să fie condamnat pe loc, foarte dur, comentatorul TVR, Dragoş Bocanaciu, spune atât: „Alexandra Gabriela Vrabie certată de Gheorghe Tadici“.

Tadici, cunoscut pentru agresivitatea sa la adresa jucătoarelor

În luna august, Gheorghe Tadici a fost amendat de Federația Română de Handbal cu 600 de lei pentru comportamentul reprobabil pe care l-a avut față de handbalistele de la HC Zalău.

Atunci a scăpat fără să primească vreo etapă de suspendare. Antrenorul trebuie să plătească amenda până la 29 septembrie.

Acesta le-a adresat jigniri propriilor jucătoare în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa sa cu 26-24.

Antrenorul nu a fost deloc mulțumit de evoluția jucătoarelor sale și le-a adresat injurii chiar dacă echipa sa conducea.

Duminică, HC Zalău a câștigat duelul pentru locul 3 în Cupa României, scor 26-24 cu Rapid București.

„Te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu’” și „să vă ia dracu’”, se aude cum Tadici își jignește jucătoarele. Imaginile incredibile au fost postate pe pagina de Facebook Handbal România.