Tatăl lui Novak Djokovic, acuzații dure: „Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat”

Tatăl lui Novak Djokovic, acuzații dure: „Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat
Captură Video - The Guardian / YouTube

Tatăl lui Novak Djokovic  a lansat un atac dur la adresa guvernului federal din Australia, după expulzarea fiului său. Șirul acuzațiilor grave nu a încetat să curgă pe rețelele de socializare, unde a scris despre „tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume” și „50 de gloanțe în pieptul lui Novak”.

Acuzații dure lansate de tatăl lui Djokovic

„Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat, 50 de gloanțe în pietul lui Novak – până la urmă, el a sprijinit un jucător de 17 ani, așa-i Nole, un bărbat, un frate, ne vedem în Paris”, a scris Srdjan Djokovic, potrivit The Age.

Media din Serbia relatează că sprijinul acordat unui tânăr jucător s-ar putea referi la mesajul de suport trimis câștigătorului Adelaide International, australianul Thanasi Kokkinakis, în vârstă de 25 de ani.

La rândul său, președintele sârb sare în apărarea lui Novak Djokovic după problemele legale prin care s-a confruntat în Australia. Aleksandar Vucic spune că liderul ATP a fost “torturat şi chinuit” de guvernul australian şi “tratat ca un criminal în serie”. În plus, președintele acuză avocații guvernamentali că au mințit în timpul procesului, potrivit dailymail.co.uk.

Decizia luată de judecătorii din Australia

Judecătorii australieni au decis deporatarea lui Novak Djokovic. Sentința se va aplica imediat, ceea ce însemnă că nu va mai participa la Australian Open. Decizia instanței vine cu doar o zi înainte de începerea turneului sportiv.

Decizia de expulzare a lui Novak Djokovic a fost luată în unanimitate de cei 3 judecători. Novak Djokovic este forțat să plece din Australia şi ratează astfel șansa de a câștiga pentru a 10-a oară turneul de la Melbourne.

Problemele au început pentru Djokovic în urmă cu două săptămâni, atunci când a ajuns la Melbourne pentru a participa la Australian Open. Acesta a fost cazat 4 nopți într-un hotel de detenție pentru imigranți după ce oficialii i-au anulat scutirea medicală de la regulile stricte de vaccinare ale Australiei.

Luni, tenismanul și-a câștigat în instanță dreptul de a rămâne în Australia, înainte ca ministrul Hawke să îi revoce viza pentru a doua oară.

Urmăriți B1TV.ro și pe