Tensiune la Craiova! Ce se va întâmpla cu echipa lui Adrian Mititelu, după ce a fost condamnat la închisoare

Tensiune la Craiova! Ce se va întâmpla cu echipa lui Adrian Mititelu, după ce a fost condamnat la închisoare

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, lider în eșalonul secund, a fost trimis după gratii. Fanii echipei din Liga a 2-a așteptau cu interes o promovare și un duel cu echipa lui Rotaru, însă vestea condamnării a transformat entuziasmul într-o incertitudine. Ce se va întâmpla, de fapt, cu FC U Craiova, echipa susținută de un număr uriaș de suporteri?

Fiul controversatului patron din fotbal, Adrian Mititelu Jr, a devenit șef la FC U Craiova 1948. Puștiul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit ce se va întâmpla cu clubul.

„Fanii să stea liniștiți. După această condamnare abuzivă nu trebuie să își facă griji. Echipa va merge în continuare, jucătorii vor fi și mai motivați. Obiectivul rămâne același. S-ar dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în echipa de fotbal, care deranjează în Craiova și în România”, a declarat tânărul conducător din fotbal, pentru GSP Live.

Fiul lui Adrian Mititelu va fi noul șef de la FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a subliniat faptul că de acum, el va mânui cârma echipei.

„Acum, de mine depinde echipa. Voi face tot ce pot pentru a o duce în Liga 1, Bani sunt, bugetul e asigurat. Finanțările vor continua. Jucătorii sunt puțin afectați, dar i-am simțit mai motivați. Tata a fost extrem de apropiat de ei”, a mai declarat fiul lui Mititelu pentru sursa citată.

Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată în decizia Curții de Apel din Craiova, de săptămâna trecută. Decizia e definitivă, după ce în prima instanță fusese achitat.

În iulie 2016, fostul finanţator al echipei de fotbal Universitatea Craiova a fost trimis în judecată de DNA pentru evaziune fiscală şi înşelăciune,acuzat că a transferat cu 1,1 milioane de euro un jucător, deşi clubul era executat silit din cauza unei datorii de aproape 10 milioane de lei, iar drepturile federative ale fotbalistului respectiv erau sechestrate.

Finanţele Publice Craiova şi clubul care a cumpărat jucătorul s-au constituit parte civilă în acest dosar, care a fost trimis Tribunalului Dolj.