TRAGEDIE ÎN FOTBAL! A murit la finalul celui mai important MECI

TRAGEDIE ÎN FOTBAL! A murit la finalul celui mai important MECI

Dramă în fotbalul francez, la finalul meciului pentru calificarea în semifinalele Cupei Franței. Victoria echipei Chambly împotriva celor de la Strasbourg a fost marcată de moartea lui Walter Luzi, fondatorul clubului.

Acesta s-a stins din viață la finalul meciului care a dus echipa din liga a treia, în premieră, în semifinalele Cupei Franței, scrie digisport.ro.

”Din păcate, trebuie să vă dăm o veste foarte tristă. Cel care a dat naștere acestui club s-a stins din viață. FC Chambly este în doliu”, a anunțat Jean-Michel Rouet, directorul sportiv al echipei.

Walter Luzi, care a fondat FC Chambly în anul 1989, a murit în timp ce echipa antrenată de fiul lui, Bruno, realiza cel mai mare succes.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare