Tragedie în presa sportivă din România: Un cunoscut comentator a fost găsit mort, în propria locuință (FOTO)

Tragedie în presa sportivă din România: Un cunoscut comentator a fost găsit mort, în propria locuință (FOTO)
foto simbol: Pixabay

Mihai Dolinschi, comentator, moderator și analist sportiv, cunoscut pentru aparițiile la Telekom Sport și Look Sport, a murit la vârsta de doar 29 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat, în propria locuință, din București.

În acest moment, nu sunt cunoscute cauzele decesului, informează Fanatik.

Mihai Dolinschi / Foto: Telekom Sport

Ultima postare de pe Facebook a jurnalistului Mihai Dolinschi

Nimic nu a dat de bănuit că tânărul Mihai Dolinschi va deceda. În ultima postare de pe Facebook, el a scris despre povestea lui Steven Gerrard, primi pași ai starului englez în fotbalul profesionist.

„Steven Gerrard: Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs. Blackburn, 29 noiembrie 1998, în Premier League”, a fost ultimul mesaj publicat pe Facebook de tânărul jurnalist.