UEFA a anunţat că Ronaldo vine la Bucureşti, în ziua meciului Ungaria – Portugalia. Gafa de care vorbeşte o lume întreagă (FOTO)

foto: Hepta.ro / DPA Images / Marco Alpozzi

Cristiano Ronaldo intră şi el în scenă la EURO 2020. Înaintea meciului de marţi, Ungaria – Portugalia, UEFA a confundat Budapesta, locul de desfășurare al partidei, cu București.

Primul meci al zilei, Ungaria vs Portugalia, la București”, scrie pe contul oficial de Twitter al turneului EURO 2020. De fapt, partida se va juca la Budapesta, pe stadionul „Puskas Arena”, iar duelul va fi primul de la acest turneu final cu casa închisă.

Gafa a stat pe Twitter timp de 15 minute

Gafa a fost corectată după un sfert de oră. Administratorii contului de Twitter al UEFA și-au dat seama de eroare și au șters postarea. În scurt timp, a apărut una nouă, în care locația disputei dintre Ungaria și Portugalia era cea corectă.

Ungaria – Portugalia, primul meci al grupei F de la EURO 2020, se dispută marţi, de la ora 19:00, pe Puskas Arena din Budapesta. Federația maghiară permite accesul spectatorilor la capacitatea maximă a arenei, care are 67.215 locuri.