UEFA anunță că fotbalistul Christian Eriksen a fost stabilizat: ”Optimism precaut” în rândul medicilor cu privire la starea jucătorului danez

UEFA anunță că fotbalistul Christian Eriksen a fost stabilizat: ”Optimism precaut” în rândul medicilor cu privire la starea jucătorului danez
Foto: hepta.ro/Abaca Press / AA/ABACA

UPDATE, 12 iunie, ora 23.10 – Giuseppe Marotta, CEO al Inter Milano, spune că potrivit informațiilor pe care le-a primit de la Rigshospitalet, unitatea medicală unde este internat Christian Eriksen, există ”un optimism precaut” cu privire la starea acestuia, informează marca.com.

De asemenea, Federația daneză de fotbal a transmis că jucătorul „este conştient şi este supus mai multor analizela spital”.

UPDATE, 12 iunie, ora 22:35 -Într-un interviu pentru presa dinDanemarca, citat deGSP.ro, directorul sportiv al Federației daneze, Peter Møller, a declarat că fotbalistul era conștient în momentul în care a părăsit stadionul și că de pe patul de spital a vorbit cu colegii lui.

„Christian a căzut pe gazon și a avut nevoie să fie resuscitat. Și-a revenit pe teren, înainte de a fi transportat în afara stadionului.A primit un tratament extrem de rapid, care l-a salvat.E la spital pentru investigații, am vorbit cu el. Și jucătorii au vorbit cu el și e bine. Sunt vești bune pentru el și familia lui. Ne gândim la ei”, a spus Peter Møller.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Fotbalistul danez Christian Eriksen, care s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda de la Campionatul European, a fost stabilizat, anunță reprezentanții UEFA într-un mesaj pe contul oficial de Twitter.

”În urma situației de urgență medicală în care a fost implicat jucătorul Danemarcei, Christian Eriksen, are loc o ședință de criză la care participă ambele echipe și oficiali ai partidei. Noi informații vor fi comunicate la 19:45 CET. Jucătorul a fost transferat la spital și a fost stabilizat”, se arată în mesajul UEFA.

UEFA anunță că fotbalistul Christian Eriksen a fost stabilizat: Jucătorul a fost transportat la spital

De asemenea, jurnalistul Philip O’Connor scrie pe Twitter, că Eriksen a fost văzut ridicând o mână în timp ce era scos de pe teren.

„Un coleg de la Reuters l-a văzut pe Eriksen ridicând mâna în timp ce era scos de pe teren. Avem speranțe”, scrie Philip O’Connor.

Potrivit jurnaliștilor de la RTVE Deportes, fotbalistul era conștient în momentul în care a părăsit terenul.

Christian Eriksen ar fi fost conștient atunci când a părăsit terenul

Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)