Un clip de pe Instagram, subiect de controversă printre fanii lui Zlatan Ibrahimovic. Fotbalistul a apărut fără tatuaje (VIDEO)

Un clip de pe Instagram, subiect de controversă printre fanii lui Zlatan Ibrahimovic. Fotbalistul a apărut fără tatuaje (VIDEO)

Un clip postat de Zlatan Ibrahimovic pe Instagram a ajuns subiect de controversă printre fani. Fotbalistul, care jonglează cu o minge, apare fără tatuajele care au contribuit, în parte, la faima sa.

Jurnaliștii de la sport.ro scriu că Zlatan s-a folosit de tatuaje ca să atragă atenția asupra foametei din lume. El și-a trecut pe corp numele a 15 persoane la meciul cu Caen, din campionatul Franței.

"Tatuajele nu mai sunt, dar oamenii aceia există. Implica-te", a fost mesajul postat de Zlatan.

El a mai explicat că are doar câteva tatuaje, iar acestea se văd numai când este bronzat foarte bine.

Zlatan Ibrahimovic le arată fanilor ce poate direct de pe plajă

Making soccer look easy at Venice beach #swedenvsfrance

Un clip video postat de IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) pe

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)