"Un DJ de sinagogă interpretează o melodie tristă": Gafă gravă a departamentului de comunicare al clubului Concordia Chiajna, pe Facebook (FOTO)

"Un DJ de sinagogă interpretează o melodie tristă": Gafă gravă a departamentului de comunicare al clubului Concordia Chiajna, pe Facebook (FOTO)
foto: click.ro

Delegaţia clubului Concordia Chiajna s-a nimerit să fie în Turcia în momentul când a avut loc tentativa eșuată de lovitură de stat, iar echipa de comunicare a clubului a publicat pe Facebook două mesaje cu privire la situația de la fața locului.

Fotbaliștii au fost cazați la un hotel din apropierea aeroportului din Istanbul, informează Adevărul.

Departamentul de comunicare al clubului a dorit să-i țină la curent, pe Facebook, pe fanii echipei cu ce se întâmplă acolo.
Însă postările de pe pagina de Facebook păreau a fi preluate de pe site-uri de satiră.

„Imagini suprinse în apropiere de aeroportul din Istanbul, chiar lîngă hotelul unde este cantonată delegatia Concordiei. Acum trec avioane militare pe deasupra, iar cînd încetează zgomotul un DJ de sinagogă interpretează o melodie tristă“, a notat reprezentantul Concordiei, neştiind că „DJ-ul“ se numeşte müezzin, adică slujitorul bisericii mahomedane care vesteşte credincioşilor, din minaret, ora rugăciunii, iar lăcaşul de rugăciune al musulmanilor se numeşte moschee, nu sinagogă.

Dar aceștia nu se opresc aici.Au mai publicat încă un mesaj pe rețeaua de socializare, în același stil scris.

Au scris „Istambul“ în loc de Istanbul, iar apoi au notat „La ora 15 delegatia Concordiei a plecat catre aeroportul Ataturc…“ (n.r: Atatürk).

Urmăriți B1TV.ro și pe