Un fotbalist al Generației de Aur dă de pământ cu conducerea FRF: „Burleanu caută un antrenor slugarnic și ieftin. Să-l pună pe Stoichiță!”

Un fotbalist al Generației de Aur dă de pământ cu conducerea FRF: „Burleanu caută un antrenor slugarnic și ieftin. Să-l pună pe Stoichiță!

FRF este contratimp. Trebuie să găsească foarte rapid un nou selecționer pentru echipa națională, o misiune destul de dificilă. Răzvan Burleanu ar trebui să respecte și opțiunile suporterilor de această dată, dar Florin Prunea, fost component al Generației de Aur, crede că există o soluție mai simplă.

Fostul portar al naționalei i-a luat în râs pe Răzvan Burleanu și pe Mihai Stoichiță. Prunea i-a propus președintelui Federației să-l numească în funcția de selecționer chiar pe actualul director tehnic.

„Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis”, a declarat Florin Prunea, potrivit GSP.

Răzvan Lucescu, prestație modestă la naționala României

Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu au fost deja contactați de FRF, dar Răzvan Burleanu s-a ales cu refuzuri. Prunea crede că, de fapt, managementul Federației nu are nicio strategie.

„E doar o chestie de imagine că s-au dus la Răzvan Lucescu, că vezi Doamne, ei lucrează să caute selecționer. N-au nicio strategie, cum își puteau închipui că ar putea veni Răzvan, care are un salariu foarte mare acolo? Să vezi acum ce mult o să-i coste a treia variantă. Eu, în locul respectivului antrenor, i-aș întreba: ‘de ce ați venit așa târziu la mine? Înseamnă că nu m-ați vrut’”, a mai punctat Prunea.

Răzvan Lucescu a antrenat echipa națională în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, când România a ratat calificarea și în primele șase meciuri din campania pentru EURO 2012, turneu final, de asemenea, ratat de prima reprezentativă.

Pe banca „tricoloră”, Răzvan Lucescu a fost mare dezamăgire. 21 de meciuri de meciuri și-a trecut în CV, înregistrând opt victorii, cinci remize și opt înfrângeri. În prezent, Lucescu Jr. pregătește PAOK Salonic.

Ultima oră
14:12 - Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!
14:11 - Bogdan Aurescu, reacție fermă la declarația lui Serghei Lavrov: Poziția Rusiei despre scutul antirachetă din România, complet eronată. Sistemul de apărare antirachetă al NATO, strict defensiv
13:54 - Încă un caz suspect de infectare cu varianta Omicron, în județul Vaslui: „Acum așteptăm de la București rezultatul secvențierii”
13:47 - O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”
13:35 - Anunțul lui Alexandru Rafila, despre redenumirea certificatului verde: „Este o rugăminte și de la Comisia Europeană” (VIDEO)
13:26 - Ministrul Sănătății îndeamnă la echilibru. Alexandru Rafila: Este foarte greu să vii în acest moment să discuți despre obligativitatea vaccinării. Informarea și dezvoltarea spiritului de responsabilitate, cea mai bună soluție (VIDEO)
13:22 - Gândește flexibil, nu pozitiv, pentru a scăpa de stările depresive
13:15 - Guvernul pregătește certificatul COVID pentru locul de muncă și accesul în biserici. Nicolae Ciucă: „Sperăm ca până la finalul anului să avem această lege” (VIDEO)
13:12 - România are peste 500 de paturi ATI disponibile pentru pacienții bolnavi de COVID-19. Sunt internate 1.076 persoane în stare gravă
13:07 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu reprezentanții cultelor: Este o modalitate de dialog pe care o vom continua și cu ceilalți reprezentanți ai societății civile (VIDEO)