Un fotbalist român a fost atacat în plină stradă de ultrașii italieni furioși că echipa lor a ratat promovarea. Au fost arestate trei persoane

Un fotbalist român a fost atacat în plină stradă de ultrașii italieni furioși că echipa lor a ratat promovarea. Au fost arestate trei persoane
Foto simbol: Pixabay

Mijlocașul român Claudiu Micovschi, fost component al echipei naționale U19, a fost atacat de ultrașii italieni pe șosea, în condițiile în care echipa de club la care evoluează, Avellino, a fost învinsă în barajul de promovare în Serie B și va rămâne pe a treia scenă a fotbalului din peninsulă, transmite GSP.ro.

Un fotbalist român a fost atacat în plină stradă de ultrașii formației italiene Avellino

Avellino și-a măsurat forțele cu Foggia pe 4 mai, în cadrul playoff-ului de promovare în Serie B, dar a fost învinsă. La capătul duelului, ultrașii echipei au vrut să îi confrunte pe fotbaliști, la stadion, dar poliția italiană le-a dejucat planul, astfel că jucătorii au putut să plece spre casele lor.

Cu toate acestea, fanii înverșunați nu au renunțat la dorința de răzbunare. Micovschi, care a fost rezervă și nu a evoluat în partida cu Foggia, și unul dintre coechipierii săi erau în mașină când au fost atacați pe șosea.

Presa italiană a prezentat o înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile arată că mașina lui Micovschi a fost blocată în plină stradă de trei mașini ale ultrașilor. Românul a fost asaltat de patru persoane, trei bărbați și o femeie, care l-au înconjurat și i-au luat tricoul echipei.

În cele din urmă, fotbaliștii au fost lăsați să plece fără să fie vătămați.

Autoritățile italiene au deschis o anchetă și au reușit să îi identifice pe cei trei bărbați, iar aceștia sunt arestați la domiciliu până la finalizarea procesului, fiind acuzați de tâlhărie, violență și amenințări.

Urmăriți B1TV.ro și pe