Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru viol

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru viol
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Daniel Onescu, un fotbalist român din Italia, a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce, împreună cu 4 foști coechipieri, au fost găsiți vinovați pentru că au abuzat sexual o tânără de 20 de ani, în ianuarie 2020, potrivit larena.it, citat de as.ro.

Fotbalist român din Italia, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

În acel moment fotbalistul era legitimat la clubul Virtus Verona, în liga a 3-a din Italia, la fel și ceilalți 4 jucători condamnați la închisoare: italienii Stefano Casarotto (26 de ani), Gianni Manfrin (29 de ani), Edoardo Merci (23 de ani) și argentinianul Santiago Visentin (23 de ani).

Cu toate că românul în vârstă de 29 de ani nu a luat parte propriu-zis la abuzul sexual, Daniel Onescu a fost cel care a filmat violul.

Totul s-a petrecut în noaptea dintre 18 și 19 ianuarie 2020, când tânăra ar fi mers la apartamentul unuia dintre cei 5 fotbaliști, cu care era colegă de școală, iar acolo i-a găsit și pe ceilalți 4.

Potrivit acesteia, a primit băuturi alcoolice pentru a ajunge în stare de ebrietate, iar mai apoi ar fi fost supusă unui act sexual fără consimțământ.

Tânăra abuzată a depus plângere la poliție, iar la trei ani după deschiderea procesului, cei 5 fotbaliști au fost condamnați la 6 ani de închisoare.

Cine este Daniel Onescu

Mijlocașul Daniel Onescu este născut în Hațeg și a evoluat numai în Italia, la echipe ca Rimini, Grosseto sau Fidelis Andria, cel mai înalt nivel la care a jucat fiind Serie C (aproape 250 de partide).

În prezent, el este legitimat la Dolomiti Bellunesi, în Serie D. 150.000 de euro este cota actuală de piață a lui Daniel Onescu, potrivit transfermarkt.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe