Un nume greu din istoria tenisului masculin se alătură vocilor care o susțin cu tărie pe Simona Halep: „Este o mare sportivă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea”

Un nume greu din istoria tenisului masculin se alătură vocilor care o susțin cu tărie pe Simona Halep: „Este o mare sportivă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Christopher Katsarov

Fostul mare tenismen Mats Wilander s-a alăturat vocilor tot mai numeroase care declară cu convingere că Simona Halep pune preț pe corectitudine și nu ar fi luat niciodată cu bună știință sau intenționat o substanță interzisă.

Românca, fost lider mondial în tenisul feminin și dublă-câștigătoare de Grand Slam, a primit o suspendare provizorie după ce a fost testată pozitiv pentru roxadustat.

Mats Wilander: Inima mea este alături de Simona Halep

Fostul mare tenismen spune că inima sa „este alături de Simona Halep”.

„Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu are cum să facă ceva intenționat. Ea a spus că va încerca să își reabiliteze numele.

Nu se știe niciodată, este posibil ca în ziua de azi să iei din greșeală ceva despre care nu știi mare lucru. Dar, din nou, nu-mi pot imagina că există un sportiv în lumea tenisului profesionist care să nu știe ce este bine să consume. Așa că mă gândesc că este o greșeală clară. Undeva pe parcurs, nu-mi pot imagina… Cred că Simona Halep este o mare sportivă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea. Și sper că își poate reabilita numele, pentru că vreau să o văd pe teren, pentru că presupun că este nevinovată, are un spirit grozav”, a spus Mats Wilander în exclusivitate pentru Eurosport.

Mats Wilander este un nume cu rezonanță în istoria tenisului masculin și are în palmares șapte titluri de Grand Slam cucerite în perioada 1982-1988.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene