“Un prostituat şi un drogangiu. Nu mai înţeleg nimic ce se vrea cu ţara asta”. Patronul Stelei, Gigi Becali, dă de pământ cu viitorul selecționer

“Un prostituat şi un drogangiu. Nu mai înţeleg nimic ce se vrea cu ţara asta”. Patronul Stelei, Gigi Becali, dă de pământ cu viitorul selecționer
Foto: sozcu.com.tr

Chiar dacă nu a fost anunțat oficial, se pare că noul selecționer al României va fi Christoph Daum.

Această veste nu a fost primită însă cu mare satisfacție de patronul Stelei, Gigi Becali.

Acesta spune că nu este de acord cu numirea sa, aducând jigniri destul de grave neamțului.

"L-au adus acum pe Christoph Daum. Pe deasupra, şi drogangiu şi prostituat. Păi ce mai vrem să facem noi în ţara asta, măi oameni buni? Putem să facem ceva în ţara asta? Dacă nişte oameni de nimic l-au pus preşedinte la federaţie (n.r. – pe Răzvan Burleanu), acum vine el şi comandă antrenor la echipa naţională, un prostituat şi un drogangiu. Nu mai înţeleg nimic ce se vrea cu ţara asta. Cred că s-a dat lumea peste cap şi facem totul de-a îndoarselea", a declarat Gigi Becali, potrivit știripesurse.

Ionel Ganea este de aceeași părere cu Becali, considerând că ar fi existat soluții mai bune.

"În momentul de faţă, Dan Petrescu, Hagi, Olăroiu şi chiar Boloni, sunt nişte soluţii foarte bune. Christoph Daum nu cunoaşte fotbalul românesc, asta v-o garantez eu, nu sută la sută, două sute la sută", a declarat Ionel Ganea, mai scrie sursa citată.

Christoph Daum a fost consumator de cocaină la începutul anilor 2000, motiv pentru care a fost exclus din fotbal pentru o perioadă.