Un semifinalist de Liga Campionilor din sezonul trecut spune că a ratat transferul vieții din cauză că e negru: „Mi-au zis că ar avea probleme cu fanii”

Un semifinalist de Liga Campionilor din sezonul trecut spune că a ratat transferul vieții din cauză că e negru: „Mi-au zis că ar avea probleme cu fanii”

Andre Onana, semifinalist de Liga Campionilor cu Ajax în sezonul 2018/19, spune că a ratat un transfer uriaș din cauza culorii pielii. Totul s-a petrecut în 2017, după finala de Europa League pe care „lăncierii” au pierdut-o în compania lui Manchester United.

ÎNCĂ O STEA NE-A PĂRĂSIT! MARELE ACTOR A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP… ADIO, MAESTRE! ”CU INIMA ÎNDURERATĂ CONFIRMĂM…”

„Am observat că nu este deloc ușor să ajungi la un nivel foarte ridicat ca portar de culoare. După ce am ajuns în finala Europa League cu Ajax, agentul meu a discutat cu un club important din Europa. Au hotărât să nu mă cumpere din cauza culorii pielii mele. Mi-a zis că ar avea probleme cu fanii dacă ar aduce un portar ca mine.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ DE SĂRBĂTORI! COȘMAR TOTAL LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SE ANUNȚĂ VĂRSARE DE SÂNGE

Nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta, fiindcă eu sunt mândru că sunt negru. Dacă voi credeți că sunt vreo maimuță, bine. Nu văd vreo diferență între alb și negru. Dacă este cineva care crede altceva, e problema lui. Nu mă mai deranjează ce se strigă din tribune, dar am fost nevoit să devin mai puternic ca să reușesc asta”, a spus Onana, potrivit Daily Mail citat de digisport.ro.

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost găsită TEO TRANDAFIR! BURSUCU E ÎN STARE DE ȘOC! (IMAGINI DRAMATICE)

Tags: