Ungaria găzduiește meciurile de la EURO cu capacitate de 100% pe stadion. Câți suporteri îi vor urmări pe Ronaldo și Pogba

Ungaria găzduiește meciurile de la EURO cu capacitate de 100% pe stadion. Câți suporteri îi vor urmări pe Ronaldo și Pogba

Ungaria nu se teme de COVID. Federația de Fotbal permite accesul integral al spectatorilor la meciurile pe care maghiarii le găzduiescîn cadrul EURO 2020. Astfel, Cristiano Ronaldo va juca cu stadionul arhiplin la Budapesta.

67.215 fani sunt așteptați marți, de la ora 19.00, la meciul dintre Ungaria și Portugalia, din grupa F. Se anunță show-uri de zile mari pentru maghiari. Pe lângă confruntarea cu portughezii, din 15 iunie, de pe Pușkaș Arena, Ungaria va mai găzdui și duelulcu Franța, programat pe19 iunie și cel dintre Portugalia șiFranța, pe 23 iunie. Germania – Ungaria se va juca pe Allianz Arena, la Munchen.De asemenea, Ungaria va mai găzdui și o optime de finală. În total, pe Pușkaș Arena ar urma să fie primiți 268.860 de spectatori.

În România, partidele de la EURO se joacă cu doar 25% din capacitate. Pentru meciul din optimi s-a oferit „clemență”, o capacitate de 50%.

Ungaria, calificare dramatică la EURO 2020

Ungaria a reușit să se califice dramatic la EURO 2020, în urma dublului baraj în care România a fost scoasă din schemă de Islanda. Finala barajului, dintre maghiari și nordici, s-a încheiat 2-1. Ungaria a fost condusă încă din minutul 11. Sigurdsson a deschis scorul, iar golurile care au adus calificarea pentru naționala lui Viktor Orban au fost marcate de Nego, în minutul 88 și Szoboszlai, în minutul 90+2.

Ungaria se poate mândri cu câteva vedete în lotul pentru EURO 2020: Peter Gulacsi (31 de ani, Leipzig), Willi Orban (28 de ani, Leipzig), Roland Sallai (24 de ani, Freiburg) și Adam Szalai (33 de ani, Mainz).

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)