Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra: FCSB – Dinamo, un derby extrem de slab, dar care e lăudat de televiziuni (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra: FCSB - Dinamo, un derby extrem de slab, dar care e lăudat de televiziuni (VIDEO)

Radu Banciu și Dan Bâra au comentat în ediția de luni a emisiunii Unșpe metri derby-ul fotbalului românesc dintre FCSB și Dinamo, care a programat un nou meci duminică. Cei doi au remarcat că nivelul de joc este unul extrem de slab, dar cu toate astea televiziunile care îl transmit sunt nevoite să îl laude pentru a ține publicul conectat la Liga 1.

"De când se numește FCSB, Steaua a reușit să întoarcă un pic seria negativă a rezultatelor. Acum, cu Miriuță pe bancă, Dinamo la primul derby într-o nouă epocă a fost învinsă de FCSB. O partidă de slab nivel tehnic, ba chiar de foarte slab nivel tehnic, lăudată totuși de ce a mai rămas din fițuicile noastre tipărite", a afirmat Radu Banciu.

"Dacă Digi sau Dolce transmit un meci din Liga 1, poate meciul respectiv este îngrozitor de prost, dar cei care comentează partida nu o să îi auzi vreodată să spună că e cel mai prost meci pe care l-am transmit degeaba. Dacă nu vrei să îți riști postul nu vei face niciodată o astfel de afirmație pentru că imaginile transmise sunt proprietatea postului de televiziune care încearcă să le transmită. Chiar dacă o partidă este proastă, chiar dacă vorbim de un Steaua- Dinamo care nu a avut faze importante, nu a avut foarte multe lucruri de care să ne aducem aminte, dar produsul trebuie marketat pentru că este ce ține în viață zona asta de presă sportivă", a remarcat și Dan Bâra.

Prima partea a emisiunii Unșpe Metri

A doua parte a emisiunii Unșpe Metri

A treia parte a emisiunii Unșpe Metri