Unșpe Metri. Radu Banciu: Viitorul – Apoel, un meci care a semănat cu Voluntari – Chiajna (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu: Viitorul - Apoel, un meci care a semănat cu Voluntari - Chiajna (VIDEO)

Radu Banciu și Dan Bâra au comentat în ediția de joi a emisiunii Unșpe Metri meciul disputat de Viitorul Constanța în turul trei preliminar al Ligii Campionilor împotriva lui Apoel Nicosia, meci câștigat de campiona României cu 1-0.

"Vom începe cu victoria gicanilor, 1-0 cu Apoel Nicosia, la Ovidiu, un meci care a fost perturbat un pic de proasta calitate a lucșilor stadionului mizerabil de la Ovidiu, un stadion tipic românesc. O rușine, finalmente! Sperăm totuși ca UEFA să fi văzut aceste detalii semnificative și să nu mai lase echipa din Ovidiu să mai joace în play-off, dacă va fi vreodată cazul, pe acest stadion.

În rest, o partidă care a semănat mai mult cu Voluntari – Chiajna decăt cu un meci preliminar de Liga Campionilor. Dobrogenii s-au bucurat la victorie, Hagi, zici că a câștigat un titlu european, și-a îmbrățișat tot staff-ul la terminarea partidei, o victorie care ar trebui să fie insuficientă pentru calificare. O știm cu toții, o știe și staff-ul lui Gică, echipa din Nicosia fiind net favorită la meciul retur unde atmosfera va fi inferanală, nu cum a fost la Constanța unde practic nu interesa pe nimeni acest meci", a afirmat Radu Banciu.

Prima parte a emisiunii Unșpe Metri

A doua parte a emisiunii Unșpe Metri

Ultima oră
13:54 - Încă un caz suspect de infectare cu varianta Omicron, în județul Vaslui: „Acum așteptăm de la București rezultatul secvențierii”
13:47 - O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”
13:35 - Anunțul lui Alexandru Rafila, despre redenumirea certificatului verde: „Este o rugăminte și de la Comisia Europeană”
13:26 - Ministrul Sănătății îndeamnă la echilibru. Alexandru Rafila: Este foarte greu să vii în acest moment să discuți despre obligativitatea vaccinării. Informarea și dezvoltarea spiritului de responsabilitate, cea mai bună soluție (VIDEO)
13:22 - Gândește flexibil, nu pozitiv, pentru a scăpa de stările depresive
13:15 - Guvernul pregătește certificatul COVID pentru locul de muncă și accesul în biserici. Nicolae Ciucă: „Sperăm ca până la finalul anului să avem această lege”
13:12 - România are peste 500 de paturi ATI disponibile pentru pacienții bolnavi de COVID-19. Sunt internate 1.076 persoane în stare gravă
13:07 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu reprezentanții cultelor: Este o modalitate de dialog pe care o vom continua și cu ceilalți reprezentanți ai societății civile (VIDEO)
13:00 - Cifrele COVID-19 în România. 9 județe „galbene”. Restul țării, în scenariul „verde”
12:53 - Există o suspiciune înaltă de infectare cu varianta Omicron la două dintre persoanele repatriate din Africa de Sud, anunță Ministerul Sănătății