Unul dintre cei mai cunoscuți snowboarderi din lume a murit, la doar 38 de ani. Marko Grilc a suferit un accident în Austria

Unul dintre cei mai cunoscuți snowboarderi din lume a murit, la doar 38 de ani. Marko Grilc a suferit un accident în Austria
Foto: Instagram / Marko Grilc

Unul dintre cei mai buni snowboarderi sloveni, Marko Grilc a murit la vârsta de 38 de ani. Sportivul se afla pe o pârtie din Austria, atunci când a suferit un accident.

Evenimentul tragic s-a petrecut în stațiunea austriacă Sölden. Tânărul ar fi suferit un accident mortal.

Marko Grilc, unul dintre cei mai cunoscuți snowboarderi din lume a murit la 38 de ani

Tânărul sloven se afla în Austria, pe o pârtie din stațiunea Solden. Acolo el investiga un loc pentru o filmare, alături de o echipă specializată. Din nefericire, tânărul a căzut și s-a lovit la cap de o stâncă, leziunile suferite fiind letale, notează presa slovenă.

Zona pe care echipa de filmare ar fi fost una închisă a stațiunii, iar stâncile erau acoperite de zăpadă.

Accidentul ar fi avut loc într-o zonă închisă a stațiunii

Presa austriacă a prezentat mai multe ipoteze, iar potrivit agenției APA bărbatul s-ar fi accidentat în timp ce încerca să coboare o pârtie acoperită de un strat foarte gros de zăpadă, dintr-o zonă închisă a stațiunii.

În timpul încercării sale, el urma să fie filmat, însă s-a lovit de o stâncă, suferind astfel un traumatism la cap. Polițiștii austrieci au precizat că bărbatul în cauză nu purta cască de protecție, iar după ce și-ar fi pierdut echilibrul, el s-a lovit la cap.

În vârstă de 38 de ani, Marko Grilc avea o familie superbă alături de Nina Grilc, femeie care i-a dăruit doi copii.