Valentin Mihăiă, în vizorul celor de la Borussia Dortmund. Nemții au semnat deja acordul cu Parma. Ce salariu are românul în Italia

Valentin Mihăiă, în vizorul celor de la Borussia Dortmund. Nemții au semnat deja acordul cu Parma. Ce salariu are românul în Italia

Valentin Mihăilă (20 de ani), puștiul crescut la CS U Craiova, a semnat cu italienii de la Parma. 8 milioane de euro vor primi oltenii, în schimbul mutării. Internaționalul de tineret este primit cu mare încredere de italieni, dar și de germanii de la Borussia Dortmund.

Fotbalistul român are șansa de a impresiona în Italia, dar și de a ajunge în Bundesliga, la Borussia Dortmund. Clubul din Serie A deja a semnat un acord cu nemții pentru Mihăilă. Astfel, dacă jucătorul român va avea evoluții foarte bune la Parma, iar Dortmund va fi interesată să-l cumpere, va avea prima opțiune.

Ce salariu va încasa Valentin Mihăilă la Parma

Valentin Mihăilă a semnat un contract pe 5 ani cu Parma. În primul sezon va încasa 600.000 de euro, urmând ca salariul să crească în fiecare an cu 50.000 de euro. În sezonul 2024-2025, extrema ar urma să ajungă la 800.000 de euro. Totodată, dacă va avea un randament foarte bun în tricoul italienilor, contractul lui Mihăilă ar putea fi renegociat, deci ar putea obține o majorare salarială mult mai consistentă și mai rapidă.

Fostul jucător al Craiovei a debutat în Bănie în iulie 2018. A bifat în total 70 de partide în care a înscris 10 goluri și a oferit 13 pase decisive. Pentru naționala de tineret, Mihăilă a debutat în octombrie 2019. A înscris 4 gouri în 4 selecții.

2,5 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt. La Parma, fotbalistul va fi coleg cu alt român, fundașul dreapta Reinaldo Radu (18 ani), dar și cu starurile Gervinho (33 de ani) și Bruno Alves (38 de ani).