Vești bune pentru echipa națională! Imagini încurajatoare cu Ianis Hagi la antrenamentele lui Rangers (FOTO)

Vești bune pentru echipa națională! Imagini încurajatoare cu Ianis Hagi la antrenamentele lui Rangers (FOTO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Bruno Fahy

Ianis Hagi a avut un an de coșmar din punct de vedere sportiv, în condițiile în care accidentarea suferită în ianuarie îl ține și astăzi departe de competiții, dar internaționalul român se antrenează intens pentru a se recupera, iar imaginile postate pe rețelele sociale sunt încurajatoare.

În ianuarie, mijlocașul lui Glasgow Rangers a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate anterioare, ceea ce l-a făcut sa rateze primăvara ediției trecute de Europa League, acolo unde echipa sa a ajuns până în marea finală, și sezonul de toamnă al actualei ediții de Liga Campionilor, dar și campania din Liga Națiunilor.

Vestea bună este Ianis Hagi a revenit pe gazon și se antrenează alături de echipa sa de club, conform imaginilor pe care le-a postat chiar el, miercuri, pe rețelele sociale.

Ianis Hagi este „unul din cei mai creativi jucători” de la Rangers, spune antrenorul

Antrenorul lui Glasgow Rangers îi simte lipsa și spune că românul „este unul din cei mai creativi jucători” ai echipei.

„Normal că ne afectează absenţa lor. Şi mă duc mult în urmă, ca să încep cu Ianis. Ianis Hagi este unul din cei mai creativi jucători pe care îi avem. El a suferit o accidentare pe termen lung, iar acum este în perioada de finală de pregătire. Mă bucur pentru el (…) pentru că ne-a lipsit. Cred că am fost afectaţi de absenţa jucătorilor care au avut probleme medicale. Am fost nevoiţi să ajustăm pe ici, pe colo. Dar în curând ne vom putea baza din nou pe ei”, declara Giovanni van Bronckhorst, în urmă cu aproximativ o lună, potrivit Prosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe