Veşti bune pentru fanii marilor echipe din Bucureşti. Steaua, Dinamo şi Rapid vor avea stadioane noi

Veşti bune pentru fanii marilor echipe din Bucureşti. Steaua, Dinamo şi Rapid vor avea stadioane noi
Foto: Libertatea.ro

Veşti bune pentru fanii marilor echipe din Bucureşti. Steaua, Dinamo şi Rapid vor avea în câţiva ani stadioane noi.

Arenele vor fi refăcute pentru Campionatul European din 2020.

România va găzdui patru meciuri în cadrul turneului final,potrivit B1TV.

Bâtrânele stadioane din Capitală vor avea din 2020 o faţă nouă.

Lăsat în paragină din cauza conflictului dintre Gigi Becali şi armată, stadionul Ghencea va fi refăcut pentru Campionatul European. Noua Arenă va avea o capacitate de 30 de mii de locuri.

Şi Dinamo va avea o casă nouă. Suporterii albi-roşii se vor bucura de un stadion nou de 25 de mii de locuri.

Sunt veşti bune şi pentru rapidişti. Chiar dacă echipa este în pragul desfiinţării, în Giuleşti va fi construită o arenă ultramodernă.

Al patrulea teren cuprins în programul național de investiții e cel de rugby.

Bucureștiul va găzdui pe Național Arena patru meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2020. În cazul în care se va califica la EURO 2020, România va disputa două meciuri din faza grupelor pe teren propriu.

Cele patru stadioane noi vor fi folosite pentru antrenamente.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)